NL | FR

DR. CLAIRE APER

Kinderarts

Info voor patiënten

 

De raadplegingen gaan steeds door na afspraak in het ziekenhuis van Halle of thuisconsultatie in Lembeek.

 

Maak 1 afspraak per patiëntje: voor de raadpleging van meerdere patiëntjes, ook meerdere opeenvolgende afspraakblokken reserveren.

 

Vul steeds uw gegevens, of die van de persoon waarvoor u een afspraak maakt volledig in.

Vergeet zeker uw telefoon of GSM nummer niet. Dit om u bij onvoorziene omstandigheden tijdig te kunnen contacteren.

 

Indien u de afspraak wenst te annuleren, gelieve dit minimum 24 uur voordien te doen. Indien de afspraak niet geannuleerd werd, kan u een administratieve onkostenvergoeding van 20 euro aangerekend worden.

Als er geen afspraakblokken meer vrij zijn op de website en u toch een dringende consultatie wenst, gelieve mij telefonisch te contacteren.


Elk weekend is een kinderarts van wacht en te bereiken tussen 9 uur en 12 uur op hun telefoonnummer. Om te weten welke kinderarts van wacht is, kan u het onthaal van het ziekenhuis contacteren op 02 363 12 11. Daarbuiten kan u zich steeds wenden tot de urgentiedienst van het ziekenhuis van Halle. De gegevens van mijn collega's kan u vinden bij 'associatie'

Voor resultaten van onderzoeken, gelieve te telefoneren vanaf 14 uur (op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag ) of  tenzij de dokter het anders gezegd heeft.

 

De raadplegingen worden onmiddellijk contant betaald of via bancontact


Een afspraak voor vaccinaties moet minimum 48 uur bij voorbaat gepland worden, aangezien de vaccins eerst besteld moeten worden. Gelieve ook steeds het gezondheidsboekje van uw kind mee te brengen, zodat de data genoteerd kan worden.

Ook voor het invullen van formulieren of attesten  moet een afspraak worden vastgelegd, hier is immers tijd nodig voor inzage in het dossier.

Dr. Claire Aper

AZ Sint-Maria Halle vzw
Ziekenhuislaan 100
1500 Halle
02 36 36 690


Thuisconsultatie:
Boslaan 23
1502 Lembeek

 

Maak afspraak